Campus MAX STEM ontvangt laptops van Chevron Phillips

Campus MAX STEM ontvangt laptops van Chevron Phillips 

Sinds de huidige Corona-pandemie werd het duidelijk dat alle leerlingen en personeel toegang moeten hebben tot digitaal onderwijs. Chevron Phillips Chemicals International NV wou hun steentje bijdragen en schonk 40 laptops aan Campus MAX STEM in Tessenderlo.

Marleen Plessers van Chevron Phillips kwam op donderdagmiddag langs op de school om de laptops te schenken. Pedagogisch directeur Sophie Adamczewski mocht ze samen met enkele leerlingen in ontvangst nemen. “We zijn heel blij met deze schenking want op die manier kunnen we leerlingen extra kansen geven of eventueel leerkrachten verder ondersteunen. We bekijken met ons ICT-team hoe we deze verder gaan verdelen”, vertelt Sophie Adamczewski. 

“Elk jaar zijn er in ons bedrijf toestellen die afgeschreven zijn en moeten we voor ons personeel nieuwe toestellen aankopen. De oude zijn nog perfect in orde en kunnen dus zeker ingezet worden op school”, verduidelijkt Marleen Plessers.

De school werkt al enkele jaren nauw samen met Chevron Phillips in het kader van hun opleiding Duaal leren in de richting Chemische procestechnieken. Zo zijn er momenteel 2 leerlingen onder de vorm van werkplekleren aan de slag in het bedrijf.