Campus MAX College Kantoor

Business Support

specialisatie

Helemaal je ding

Heb je je getuigschrift derde graad behaald? Wil je je nog verder specialiseren in administratieve vaardigheden om goed voorbereid naar de arbeidsmarkt of een hogere beroepsopleiding te gaan?

De klemtoon in het zevende specialisatiejaar Business Support ligt op praktijkervaring tijdens wekelijkse stages en op zelfstandig en probleemoplossend werken. Je verdiept je in gespecialiseerde toepassingen van allerlei boekhoud- en softwarepakketten.

Je werkt wekelijks in een oefenfirma die deel uitmaakt van een nationaal netwerk. Je moet hier nauwkeurig werken, met oog voor de commerciële aspecten en communicatieve vaardigheden, die je ook effectief in de praktijk kan brengen op diverse oefenbeurzen.

Al je verworven kennis en vaardigheden zullen van pas komen tijdens de verdediging van je geïntegreerde proef aan het einde van je 7e specialisatiejaar.

De max, want…

de bloeiende industrie en talrijke bedrijven in onze regio zijn steeds op zoek naar gedreven krachten die een belangrijke schakel vormen in hun team. Onthaal, logistiek, sales, boekhouding of ICT-toepassingen … de leerlingen uit de richting Business Support zijn voorbereid om mee te draaien in dit raderwerk.

Campus MAX Kantoor

“Wij kozen voor een zevende specialisatiejaar omdat we leren omgaan met klanten, op school én op de werkvloer.”

Gilles en Osman
7 Business-Support

Lessentabel

7e JAAR

Godsdienst2
Lichamelijke opvoeding2
Project algemene vakken4
Engels2
Frans2
Business Support*20
*inclusief stage

Jouw leerlijn

Tweede graad

Kantoor (Office en retail)

Derde graad

Kantoor (Office en logistiek)

En verder?

HBO5:

  • Marketing

Arbeidsmarkt:

  • Onthaalmedewerker
  • Medewerker klantendienst

Waar heb je les?

Campus MAX College — Stationsstraat 125, 3980 Tessenderlo