2 klascoaches heten je welkom in de klas. Zij begeleiden je doorheen het schooljaar. Bij hen kun je altijd terecht met je vragen. Zij houden ook een nauw contact met je ouders. Kan je nog wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk of het studeren? Dan kun je je inschrijven voor de huiswerkbegeleiding.

Je krijgt steeds de nodige basiszorg om jou te helpen groeien naar zelfstandigheid en zelfsturing, denk maar aan een stappenplan, een formularium, een schrijfkader, enzovoort. Kun je meer uitdaging gebruiken? Dan volg je een aangepast leertraject waarbij je een eigen onderzoeksproject uitwerkt tijdens de MAX-uren en je aan eigen doelen werkt.

Soms kreeg je in de basisschool al bepaalde maatregelen om je te helpen bij het leren. We bespreken deze en bekijken wat jij nodig hebt. Werkte je in de basisschool bijvoorbeeld met voorleessoftware, dan zetten we dat verder op onze school.

Zit je met een probleem? Heb je een hulpvraag? Dan kunnen jij of je ouders altijd terecht bij ons professioneel opgeleide begeleidingsteam. Je kan hen tijdens de schooluren rechtstreeks bereiken via dit nummer: 013/67 02 79 of mail naar iris.daems@campusmax.be.

Op onze school werken we met een vast team van ondersteuners en CLB-medewerkers. Zij vergaderen wekelijks met onze begeleiding. Als externe hulpverlening aangewezen is, dan helpen zij je op weg.